lorem ipsum dolor sit amet Fotoklubben för ALLA med kamera och fotointresse -oavsett kunskapsnivå!
Fotokunskap på nätet Länkar till sidor på internet där man hittar lärdomar inom foto. Moderskeppet, välkänt utbildningsföretag inom foto och bildbehandling Moderskeppet Guld, alla Moderskeppets kurser för 99:-/månad Carlbom Foto Kameraväskan Fotosidans artiklar, urval: Fotosidans Fotoskola: Del 1 – Bländaren Fotosidans Fotoskola: Del 2 – Slutaren Fotosidans Fotoskola: Del 3 – ISO-talet Fotosidans Fotoskola: Del 4 – Öva upp ditt seende Fotosidans Fotoskola: Del 5 – Mät ljuset rätt Kamerasimulator “Med den här kamerasimulatorn kan du själv testa hur olika bländartal och slutartider påverkar ett fotografis ljus, skärpedjup och rörelseoskärpa.”
FJÄLKINGE FOTOKLUBB KRISTIANSTAD
Start Föreningen Styrelsen Medlemskap Kalender Klubbmästerskap Fotokunskap Galleri Länkar Fotokunskap